Wingfoil

Tečajevi

Wingfoiling je novi vodeni sport koji kombinira elemente windsurfinga, kitesurfinga i foila. Uključuje korištenje ručnog 'kite-a' za pokretanje foil daske koja nas diže iznad površine mora, pružajući jedinstveno i uzbudljivo iskustvo.

U našem centru nudimo lekcije wingfoilinga za sve razine znanja, od potpunih početnika do naprednih wingfoilera. Naši certificirani i iskusni instruktori pružiti će vam svu potrebnu obuku i opremu kako biste ovladali ovim sportom.

Wingfoiling je zabavan i izazovan vodeni sport koji dobiva na popularnosti diljem svijeta. Odličan je način za istraživanje mora i obale, vježbanje i doživljavanje nove avanture. Rezervirajte svoju lekciju wingfoilinga danas i pridružite se rastućoj zajednici!

Naše lekcije uključuju

Lekcije su na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili slovenskom jeziku.

Uvod u wingfoiling

Prije ulaska u vodu, naši instruktori dati će vam sigurnosne upute i uvod u opremu te tehniku wingfoilanja.

Trening na obali

Započeti ćemo s treningom na obali kako bismo vas naučili osnovama balansiranja na dasci, upravljanju i korištenju krila za hvatanje vjetra i upravljanje.

Trening na moru

Kada se osjećate sigurno i ugodno s opremom, odvesti ćemo vas na more za praktični dio tečaja. Naši instruktori naučit će vas kako kontrolirati brzinu, skretanje i kontroliranje foila iznad mora.

Individualni savjeti

Naši instruktori pružit će vam individualne savjete i povratne informacije kako biste poboljšali svoje vještine i tehnike.

Oprema

Osiguravamo svu potrebnu opremu, uključujući kite, foil dasku, neoprensko odjelo i sigurnosnu opremu. Preporučujemo korištenje udobnog kupaćeg kostima, ručnika i kreme za sunčanje.

Cijene

1 Dan (2h)

100€

2 Dana (2x2h)

180€

4 Dana (4x2h)

340€

REZERVIRAJTE

Toplo preporučamo da unaprijed rezervirate sat wingfoilinga kako biste osigurali dostupnost. Rezervaciju možete izvršiti putem naše web stranice ili izravno kontaktirajući naš centar. Zatim ćemo potvrditi vašu rezervaciju i dati vam sve potrebne informacije, uključujući što obući i ponijeti na dan lekcije. Ako zbog nepredviđenih okolnosti trebate pomaknuti svoj sat, molimo vas da nas obavijestite što je prije moguće i mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.

Najam opreme

Ako već imate iskustva u wingfoilingu ili ste završili jedan od naših tečajeva, možete iznajmiti wingfoiling opremu i istražiti prekrasno more oko našeg centra.

Preporučujemo da iznajmljivači imaju odgovarajuće vještine i znanje u wingfoilingu prije najma naše opreme.

Rezervirajte svoj najam wingfoiling opreme danas i uživajte u nezaboravnoj avanturi wingfoilinga!

Najam wingfoiling opreme uključuje:

Visokokvalitetnu opremu

Osiguravamo najnoviju i najbolju opremu za wingfoiling, kako biste imali najbolje moguće iskustvo.

Fleksibilne opcije

Možete iznajmiti našu wingfoiling opremu na nekoliko sati ili cijeli dan, ovisno o vašim željama i rasporedu.rasporedu.

Sigurnosne upute

Prije najma opreme, naši instruktori će vam pružiti sigurnosni brifing kako biste bili svjesni rizika i kako ih izbjeći. Sigurnosna oprema je osigurana.

Stručni savjeti

Naši iskusni instruktori uvijek su dostupni za pružanje stručnih savjeta i uputa o tome gdje i kada je najbolje wingfoilati.

Najam opreme

NAJAM NA JEDAN DAN

Wingfoil1x(1.5h)

55€

Neoprensko odijelo

5€

Trapez

5€

*nisu uključeni u cijenu najma

REZERVIRAJTE

Važno je napomenuti da usluge spašavanja nisu uključene u cijenu najma windsurf opreme. Iako imamo spasilački brod na raspolaganju u slučaju hitne potrebe, svaka usluga spašavanja koja je potrebna zbog nepažnje, zlouporabe opreme ili nepoštivanja sigurnosnih uputa bit će naplaćena dodatno. Potičemo sve iznajmljivače da se pridržavaju sigurnosnih smjernica i poduzmu potrebne mjere opreza kako bi osigurali sigurno i ugodno iskustvo na vodi.