WINDSURF FOIL

S nama je napredak lak!

Nudimo širok raspon tečajeva windsurfinga koji odgovaraju svim razinama znanja. Naši početnički tečajevi su namijenjeni onima koji se po prvi puta susreću sa jedrenjem na dasci i žele naučiti osnove. Naši napredni trening i profesionalni tečajevi savršeni su za one koji već imaju iskustva i žele poboljšati svoje vještine. Naše lekcije predaju iskusni instruktori koji koriste najnoviju opremu i tehnike kako bi vam pomogli da ostvarite svoj puni potencijal.

Naš cilj je pružiti vam sigurno, zabavno i nezaboravno iskustvo windsurfinga. Bez obzira želite li naučiti osnove ili poboljšati svoje vještine, ovdje smo da vam pomognemo da ostvarite svoje ciljeve!

Naše lekcije uključuju

Nastava se odvija na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili slovenskom jeziku.

Sigurnosne upute

Na početku svake lekcije, naši instruktori će vam pružiti sigurnosni 'brifing' i opću lekciju o windsurfingu. Ova lekcija pokriva osnove poput ravnoteže, položaja tijela i korištenja opreme.

Trening na obali

Nakon opće lekcije, na plaži ćete naučiti kako postaviti opremu, kako pričvrstiti jedra te osnovne korake u windsurfingu na simulatoru.

Trening na moru

Kada ste dobro upoznati s opremom, odvesti ćemo vas na more na praktični dio tečaja. Naši instruktori će vas naučiti kako uhvatiti vjetar, upravljati daskom i ploviti u različitim smjerovima s obzirom na vjetar.

Individualni savjeti

Naši instruktori će pružiti personalizirano savjetovanje i povratne informacije kako biste poboljšali svoje vještine i tehnike.

Oprema

Osiguravamo svu potrebnu opremu, uključujući dasku za windsurfing, jedro, neoprensko odijelo i sigurnosnu opremu. Preporučujemo korištenje udobnog kupaćeg kostima, ručnika i kreme za sunčanje.

Cijene

Windsurf foil (2h)

85€

REZERVIRAJTE

Zbog raspoloživosti i uvijeta na moru, preporučujemo da unaprijed rezervirate svoj sat windsurfinga. Rezervaciju možete napraviti putem naše web stranice ili putem telefona. Potvrditi ćemo vašu rezervaciju i pružiti vam sve potrebne informacije, uključujući što nositi i ponijeti na dan vašeg tečaja. Ako trebate promijeniti datum ili vrijeme vašeg tečaja zbog nepredviđenih okolnosti, molimo vas da nas što prije obavijestite i učinit ćemo sve što je u našoj moći da prebacimo tečaj u vrijeme koje vam odgovara.

Najam opreme

Osim tečajeva, nudimo i uslugu iznajmljivanja opreme za windsurfing. Naša oprema je dobro i redovito održavana kako bi imali nabolje moguće iskustvo na moru! Bez obzira jeste li početnik ili iskusan windsurfer, imamo pravu opremu koja će odgovarati vašim potrebama.

Zahtijevamo da iznajmljivači imaju najmanje 4 dana lekcije ili ekvivalentno iskustvo prije iznajmljivanja naše opreme. Dodatno, preporučamo da iznajmljivači posjeduju odgovarajuće vještine i znanja o jedrenju na dasci prije najma naše opreme.

Najam windsurf opreme uključuje

Visokokvalitetnu opremu

Imamo najnoviju i najbolju opremu za windsurfing, uključujući daske i jedra, kako bismo vam osigurali najbolje moguće iskustvo.

Fleksibilne opcije

Možete iznajmiti našu opremu za windsurfing na jedan ili više dana, ovisno o vašim željama i rasporedu.

Sigurnosne upute

Prije iznajmljivanja naše opreme, naši instruktori će vam pružiti sigurnosne upute kako biste bili svjesni rizika i kako ih izbjeći. Sigurnosna oprema je uključena.

Individualni savjeti

Naši instruktori će pružiti personalizirano savjetovanje i povratne informacije kako biste poboljšali svoje vještine i tehnike.

Stručni savjeti

Naši iskusni instruktori uvijek su vam na raspolaganju da pruže stručne savjete i vodstvo o tome gdje i kada su najbolji uvjeti za windsurfing.

Cijene najma opreme

NAJAM NA JEDAN DAN

Windfoil 1x(1.5h)

60€

Only foil 1x(1.5h)

20€

*samo jedro/daska: -30% off

Neoprensko odijelo

5€

Trapez

5€

*nisu uključeni u cijenu najma

VIŠEDNEVNI NAJAM

Windfoil 5x(1.5h)

240€

Windfoil 10x(1.5h)

460€

REZERVIRAJTE

Važno je napomenuti da usluge spašavanja nisu uključene u cijenu najma windsurf opreme. Iako imamo spasilački brod na raspolaganju u slučaju hitne potrebe, svaka usluga spašavanja koja je potrebna zbog nepažnje, zlouporabe opreme ili nepoštivanja sigurnosnih uputa bit će naplaćena dodatno. Potičemo sve iznajmljivače da se pridržavaju sigurnosnih smjernica i poduzmu potrebne mjere opreza kako bi osigurali sigurno i ugodno iskustvo na vodi.