Adrenalinska vožnja

Ako tražite uzbudljivu i zabavnu vodenu aktivnost, ne tražite dalje od tuba za vuču - banana! Tube za vuču se pričvrste na motorni gumenjak i vuku kroz more, pružajući uzbudljivu vožnju vozačima svih dobnih skupina. S našim vožnjama možete dodati novu razinu zabave svojim vodenim avanturama.

Naše tube za vuču dolaze u različitim oblicima i veličinama da bi odgovarali vašim preferencijama. Nudimo sve, od banana za jednog vozača do velikih tuba za više osoba a naše prijateljsko i stručno osoblje može vam pomoći odabrati pravu opremu za vaše potrebe.

S tubama za vuču, možete doživjeti uzbuđenje brzine i skakanja po vodi. Možete voziti sami ili s prijateljima i obitelji, izvoditi trikove ili se jednostavno opustiti i uživati u vožnji. Naša oprema za vuču dobro se održava i izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala vaša sigurnost i uživanje.

Također pružamo sigurnosnu opremu poput spašavajućih prsluka i kaciga kako bi se osigurala sigurna i ugodna vožnja za sve. Naše će osoblje pružiti savjete i savjete kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme na moru!

Rezervirajte svoj najam vuče već danas i doživite uzbuđenje skakanja po valovima. S našim iznajmljivanjem vučnih vozila možete svojim avanturama na vodi dodati dodatnu razinu zabave i uzbuđenja. Ne propustite ovu jedinstvenu i nezaboravnu aktivnost vodenih sportova – unajmite šleper već danas i doživite uzbuđenje vožnje!

Cijena

Jobe rumble (1 pspba) 15'

25€

Jobe airstream (4 osobe 15'

20€

REZERVIRAJTE

*Cijena je po osobi