SUP TURA

Ako tražite jedinstven i uzbudljiv način istraživanja prekrasnog Jadranskog mora, naša SUP tura od Voloskog do Opatije savršena je avantura za vas. Uz naše iskusne vodiče, kvalitetnu opremu i prekrasne krajolike, imati ćete nezaboravno iskustvo istraživanja mora.

Naša vođena tura započinje u šarmantnom ribarskom selu Volosko, gdje ćete dobiti sigurnosne upute i kratku lekciju o tehnici SUP-anja. Zatim ćemo veslati duž obale prema prekrasnom gradu Opatiji.

Tijekom ture, imat ćete priliku zaustaviti se i uživati u prekrasnim pogledima, plivati u kristalno čistom moru te naučiti o lokalnoj povijesti i kulturi od naših iskusnih vodiča.

Naša SUP tura je pogodna za sve razine znanja, od početnika do iskusnih veslača. Pružamo svu potrebnu opremu, uključujući dasku za SUP, veslo i prsluk za spašavanje, tako da se možete usredotočiti na uživanje u krajoliku i istraživanju mora.

Rezervirajte svoju SUP turu od Voloskog do Opatije danas i doživite ljepote Jadranskog mora kao nikad prije. Ne propustite ovu nezaboravnu avanturu - pridružite nam se na vođenoj SUP turi koju nikad nećete zaboraviti!

Cijena

2h

25€

REZERVIRAJTE

Dostupno u bilo koje doba dana.

Minimalni broj sudionika: 3

SUP YOGA

Ako tražite jedinstven i uzbudljiv način prakticiranja joge, isprobajte SUP jogu. Ova inovativna aktivnost kombinira prednosti tradicionalne joge s izazovima ravnoteže na dasci za SUP, pružajući dinamično iskustvo joge. S našim satovima SUP yoge možete se povezati sa prirodom na potpuno nov način.

Naši satovi SUP yoge vođeni su od strane iskusnih instruktora koji će vas voditi kroz niz yoga poza dok balansirate na dasci za SUP. Ovo izazovno iskustvo pomoći će vam razviti snagu, fleksibilnost i fokus, kao i dublju povezanost s prirodnim svijetom.

Naši satovi SUP yoge su pogodni za sve razine, od početnika do iskusnih yogija. Pružamo svu potrebnu opremu, uključujući paddleboard, veslo i prsluk, tako da se možete usredotočiti na svoju izvedbu i uživati u iskustvu.

Iskusite mir i tišinu prakticiranja yoge na moru, okruženi ljepotom prirode.

Cijena

1h

15€

REZERVIRAJTE

Dostupno u bilo koje doba dana.

Minimalni broj sudionika: 3

SUP NAJAM

Ako tražite zabavan i uzbudljiv način za istraživanje mora, isprobajte SUP (stand-up paddleboarding). Ovaj popularni vodeni sport kombinira uzbuđenje surfanja s mirnoćom veslanja, omogućujući vam da istražite ljepote mora i obale na jedinstven način. S našim iznajmljivanjem SUP-a, možete doživjeti radost veslanja na vodi kao nikada prije.

Naše iznajmljivanje SUP-a dolazi u različitim veličinama i stilovima da odgovaraju vašim željama i razini znanja. Nudimo daske koje su prijateljske za početnike, stabilne i lako se balansiraju, kao i napredne daske koje su dizajnirane za brzinu i okretnost. Naš prijateljski i stručni osoblje može vam pomoći odabrati pravu opremu za vaše potrebe i pružiti vam savjete i preporuke kako biste imali sigurno i ugodno iskustvo vožnje SUP-a.

Osiguravamo sigurnosnu opremu poput prsluka kako biste imali sigurnu i ugodnu vožnju. Naša oprema za iznajmljivanje SUP-a dobro je održavana i izrađena od visokokvalitetnih materijala, tako da možete uživati u vožnji s povjerenjem

Ne propustite ovu jedinstvenu i nezaboravnu aktivnost na vodi - iznajmite SUP danas i doživite radost veslanja na vodi!

Cijena

1h

10€

REZERVIRAJTE

Dostupno u bilo koje doba dana.

Minimalni broj sudionika: 3