Kneeboarding
Wakeboarding

Ako tražite uzbudljivu vodenu aktivnost koja je jednostavna za naučiti, kneeboarding je za vas! Ova uzbudljiva aktivnost spaja uzbuđenje vodenih sportova s jednostavnošću vožnje kneeboarda, što je odlična opcija i za početnike i za iskusne sportaše. S našom opremom za iznajmljivanje kneeboardinga, možete doživjeti uzbuđenje kneeboardinga kao nikad prije.

Na kneeboradu se kleči i drži vučna špaga koja je pričvršćena za gumenjak. Ovo pruža uzbudljivu vožnju koja omogućava sportašima da glisiraju po moru i izvode trikove poput okretanja i skokova.

Kneeboarding vam omogućava da doživite uzbuđenje vodenih sportova na zabavan i dostupan način. To je sjajna aktivnost za obitelji i grupe prijatelja te fantastičan izlika da se izađe na more i uživa u suncu i svježem zraku. Osiguravamo sigurnosnu opremu poput kaciga i prsluka kako bi se osigurala sigurna i ugodna vožnja za sve. Naša oprema za iznajmljivanje kneeboardinga je dobro održavana i napravljena od visokokvalitetnih materijala, tako da možete uživati u vožnji s povjerenjem.

Rezervirajte svoj najam kneeboardinga danas i doživite uzbuđenje glisiranja na moru!

Cijena

15'

25€

REZERVIRAJTE

*Cijena je po osobi