Jetsurf

Looking for a unique and exciting way to enjoy the water? Look no further than JetSurf, the innovative brand of motorized surfboards that is taking the water sports world by storm. With JetSurf rentals, you can experience the thrill of surfing like never before.

Jedna od najboljih stvari u vezi JetSurf-a je što vam nije potreban vali li gumenjak za vožnju. Daska je opremljena malim motorom koji vam omogućava da dosegnete brzine do 35 mph, što ga čini idealnim za vozače svih razina znanja i vještina. Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili potpuni početnik, JetSurf je uzbudljiv i nezaboravan način za vožnju po moru.

We offer JetSurf lessons and rentals and we use well-maintained boards that are made from high-quality materials to ensure your safety and enjoyment.

Nudimo JetSurf tečajeve i najam, te koristimo dobro održavane daske izrađene od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurali vašu sigurnost i užitak. Pružamo sigurnosnu opremu poput prsluka za spašavanje i kaciga kako bi se osigurala sigurna i ugodna vožnja.

Rezervirajte svoju JetSurf lekciju ili najam danas i doživite uzbuđenje motoriziranog surfanja. Naše prijateljsko i stručno osoblje pružiti će vam savjete i preporuke kako biste što bolje iskoristili svoje vrijeme na mroru. Ne propustite ovu jedinstvenu i nezaboravnu avanturu vodenih sportova!

Naše JetSurf lekcije uključuju:

Naše su lekcije pogodne za sve koji su zainteresirani za jet surfanje, bez obzira na njihovu razinu znanja ili iskustvo. Možemo prilagoditi lekcije vašim individualnim potrebama, bilo da ste potpuni početnik ili iskusni vozač koji želi poboljšati svoje vještine.

Visokokvalitetnu opremu

Osiguravamo svu JetSurf opremu, uključujući dasku, motor i daljinski upravljač, kako bi osigurali najbolje moguće iskustvo učenja. Uključena je sigurnosna oprema.

Jedan-na-jedan trening

Naši iskusni instruktori pružit će individualne savjete i povratne informacije o tome kako kontrolirati dasku, kako poletjeti i kako ostati sigurni tijekom vožnje JetSurf-a.

Sigurnosne upute

Naši instruktori pružit će sigurnosne upute kako biste bili upoznati sa rizicima i kako ih izbjeći.

Flexible scheduling

Prilagođavamo se vašem rasporedu.

CJENIK

30'

70€

REZERVIRAJTE

Najam opreme

U našem centru nudimo najam opreme za jet surf za one koji žele iskusiti uzbuđenje surfanja na motoriziranoj dasci. Naše jet surf daske su prilagođene za početnike i iskusne vozače.

Iznajmljivači moraju imati barem jednosatni privatni tečaj ili ekvivalentno iskustvo prije najma naše opreme

Rezervirajte svoj jet surf najam danas i uživajte u nezaboravnom iskustvu jet surfanja!

JetSurf najam uključuje:

Visokokvalitetnu opremu

Osiguravamo najnoviju i najbolju opremu za jet surfing, uključujući daske i daljinske upravljače, kako biste imali najbolje moguće iskustvo. Sigurnosna oprema je uključena.

Fleksibilne opcije

Možete unajmiti našu jet surf opremu kada god i na koliko god želite, ovisno o vašim željama i rasporedu. Prethodna rezervacija nije potrebna.

Sigurnosne upute

Prije najma opreme, naši instruktori će vam pružiti sigurnosna uputstva kako biste bili upoznati s rizicima i kako ih izbjeći.

Stručni savjeti

Naši iskusni instruktori uvijek su vam na raspolaganju kako bi pružili stručne savjete i upute o tome gdje i u kojim uvjetima je najbolje e-foilati.

Tražite li jedinstven i uzbudljiv način za uživanje u moru? Ne tražite dalje od JetSurf-a, inovativnih motoriziranih daski za surfanje koje osvajaju svijet vodenih sportova. S JetSurf najmom, možete doživjeti uzbuđenje jet surfanja kao nikada prije.

30'

50€

REZERVIRAJTE