Electro foil

Tražite li uzbudljiv način za uživanje u moru? Isprobajte električni foil- najnoviju inovaciju u vodenim sportovima koja vam omogućuje da lebdite iznad mora. Električni foil je revolucionarna nova tehnologija koja kombinira maleni, snažni elektromotor s hidrofoil daskom. Rezultat je iskustvo kakvo niste nikada doživjeli - možete letjeti iznad mora!

S našim tečajevima i uslugom najma električnog foila možete doživjeti uzbuđenje letenja iznad mora kao nikada do sada!

Naši tečajevi i usluge najma električnog foila dostupni su za sve razine znanja, od početnika do naprednih e-foilera. Naš prijateljski i stručan tim će vam pružiti savjete i upute kako biste imali nezaboravno iskustvo.

S električnim foliranjem možete istraživati ​​vodu kao nikada prije. Klizite iznad valova, probijajte se kroz vodu i osjetite nalet vjetra u lice dok svoje iskustvo vodenih sportova podižete na višu razinu.

Osiguravamo opremu za sigurnost, poput kaciga i prsluka za spašavanje, kako bi vaša vožnja bila sigurna i ugodna. Naša oprema je dobro održavana i izrađena od visokokvalitetnih materijala kako biste mogli uživati u vožnji s povjerenjem.

Naši satovi električnog foilinga uključuju:

Sigurnosne upute

Prije nego što započnete svoj sat, naši instruktori će vam pružiti sigurnosna uputstva kako bi se osigurali od rizika.

Oprema

Osiguravamo svu potrebnu opremu, uključujući elektro foil dasku, daljinski upravljač i opremu za sigurnost kako biste imali najbolje moguće iskustvo.

Intrukcije

Naši iskusni instruktori pružitI će vam ‘korak-po-korak’ upute kako biste naučili kako upravljati daskom, poletjeti, voziti u zraku i sigurno sletjeti.

Vrijeme prakse

Kada naučite osnove, imati ćete vremena za vježbanje i usavršavanje vaših vještina pod nadzorom naših instruktora.

CJENIK

30'

85€

REZERVIRAJTE

Najam opreme

Ako već imate iskustva s e-foilom ili ste završili jedan od naših e-foil tečajeva, možete unajmiti električnu sasku i istražiti prekrasno more i priroduoko našeg centra.

Iznajmljivači moraju imati barem jednosatni privatni tečaj ili ekvivalentno iskustvo prije najma naše opreme.

Uživajte u nezaboravnoj avanturi e-foila!

E foil najam uključuje:

Visokokvalitetnu opremu

Osiguravamo najnoviju i najbolju opremu za e-foiling, uključujući daske i daljinske upravljače, kako biste imali najbolje moguće iskustvo. Sigurnosna oprema je uključena.

Fleksibilne opcije

Možete unajmiti našu e-foil opremu kada god i na koliko god želite, ovisno o vašim željama i rasporedu. Prethodna rezervacija nije potreb

Sigurnosne upute

Prije najma opreme, naši instruktori će vam pružiti sigurnosna uputstva kako biste bili upoznati s rizicima i kako ih izbjeći.

Stručni savjeti

Naši iskusni instruktori uvijek su vam na raspolaganju kako bi pružili stručne savjete i upute o tome gdje i u kojim uvjetima je najbolje e-foilati.

Cijene najma opreme

30'

60€

REZERVIRAJTE