BOOK NOW

O NAMA

Volosko- mjesto gdje ne staje puhati

Dobrodošli u Marotti Watersport Centar, smješten u šarmantnom primorskom gradiću u Hrvatskoj, Voloskom! Naš centar posvećen je pružanju jedinstvenog iskustva vodenih sportova ljudima svih uzrasta i vještina! Bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš, imamo opremu, tečajeve i instruktore koji će vam pomoći da napredujete i uživate u raznim uzbudljivim vodenim sportovima.

Volosko je izvrsna lokacija za windsurfing! Stabilni vjetrovi i toplo more pružaju idealne uvjete za ovaj sport. Naši iskusni instruktori će vas voditi kroz svaki korak vašeg windsurf putovanja, počevši od osnova do naprednih tehnika. Naši tečajevi osmišljeni su da budu zabavni i izazovni, tako da možete najbolje iskoristiti svoje vrijeme na moru.

Nudimo razne tečajeve, uključujući početničke tečajeve, naprednu obuku i profesionalno treniranje. Naši instruktori koriste najnoviju opremu i tehnike kako bi vam pomogli poboljšati vještine i doseći puni potencijal. Bez obzira želite li naučiti osnove ili izoštriti svoje vještine, naši tečajevi su prilagođeni vašim individualnim potrebama.

Osim tečajeva, nudimo i usluge iznajmljivanja, tako da možete uživati u moru kako i kada vama odgovara. Naša oprema je redovito i dobro održavana kako biste imali najbolju opremu i iskustvo!

Pridružite nam se u Marotti Watersport Centru i doživite uzbuđenje vodenih sportova u Voloskom! Jamčimo vam da ćete se dobro zabaviti, upoznati nove prijatelje i otići s uspomenama koje će trajati cijeli život.

WINDSURF

Nije bez razloga windsurf jedan od najpopularnijih ljetnih sportova! Mi imamo veliku sreću da nam baš u uvali Preluk svako jutro puše tako nam draga tramontana! Tramontana je sjeverni termički vjetar koji u Voloskom puše više od 200 dana godišnje i možemo ga iskoristiti za windsurf u jutarnjim i večernjim satima!

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

WINGFOIL

Wingfoiling je potpuno novi sport! Kombinacija je windsurfa i kite-a! Potruditi ćemo se da ti prvi koraci budu što zabavniji i lakši!

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

E-FOIL

Elekrični hidrofoil je novi vodeni sport koji kombinira tehnike surfanja i foil-anja! Najbolja stvar je, možeš surfati bilo kada, bilo gdje zahvaljujući električnom motoru!

Surfati na elektičnom hidrofoilu je lagano i nije naporno za tijelo, bilo tko može surfati u samo nekoliko minuta!

Dođi i poleti!

Sigurnosna oprema uključena.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

JETSURF

Looking for a unique and exciting way to enjoy the water? Look no further than JetSurf, the innovative brand of motorized surfboards that is taking the water sports world by storm. With JetSurf rentals, you can experience the thrill of surfing like never before.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

SUP

Stand Up Paddle je iznimno lagan i zabavan način za provesti sunčano popodne! Sastoji se od daske na kojoj osoba stoji i vesla! SUP možete iskusiti kroz naše SUP TURE, SUP JOGU ili ih možete unajmiti i odlutati po svojoj želji.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

Tube za vuču

Ako tražite uzbudljivu i zabavnu vodenu aktivnost, ne tražite dalje od tuba za vuču - banana! Tube za vuču se pričvrste na motorni gumenjak i vuku kroz more, pružajući uzbudljivu vožnju vozačima svih dobnih skupina. S našim vožnjama možete dodati novu razinu zabave svojim vodenim avanturama.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

Kneeboarding
Wakeboarding

Ako tražite uzbudljivu vodenu aktivnost koja je jednostavna za naučiti, kneeboarding je za vas! Ova uzbudljiva aktivnost spaja uzbuđenje vodenih sportova s jednostavnošću vožnje kneeboarda, što je odlična opcija i za početnike i za iskusne sportaše. S našom opremom za iznajmljivanje kneeboardinga, možete doživjeti uzbuđenje kneeboardinga kao nikad prije.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

Aquapark

Aquapark je sjajan način da djeca, u sigurnom i kontroliranom okruženju, uživaju u moru. Naš Aquapark sadrži razne uzbudljive vodene aktivnosti, uključujući tobogane, napuhane prepreke i interaktivne igre. Pogodan je za djecu svih uzrasta, a imamo i posebna područja za mlađu djecu.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

TEAMBUILDINGS

Najbolji način za upoznavanje i povezivanje sa svojim zaposlenicima je kroz sport! Možete izabrati i kombinirati bilo koje od naših ponuđenih aktivnosti. Da bi dobili točno šta želite, najbolje da nas kontaktirate, opišete nam svoje želje i očekivanja, a mi ćemo se potruditi organizirati dan po vašoj mjeri!

Everyone can sail a fast board, but only few can sail a board fast

ENRICO MAROTTI CLINICS

Unaprijedite svoju tehniku uz svjetskog prvaka Enrica Marottia. Enrico će Vam pokazati sve svoje tajne i omogućite vam da brže savladate tehniku i maksimalno iskortistite svoju opremu.

KONTAKT KONTAKT