BOOK NOW

WINDSURF

Nije bez razloga windsurf jedan od najpopularnijih ljetnih sportova! Mi imamo veliku sreću da nam baš u uvali Preluk svako jutro puše tako nam draga tramontana! Tramontana je sjeverni termički vjetar koji u Voloskom puše više od 200 dana godišnje i možemo ga iskoristiti za windsurf u jutarnjim i večernjim satima!

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

WINGFOIL

Wingfoiling je potpuno novi sport! Kombinacija je windsurfa i kite-a! Potruditi ćemo se da ti prvi koraci budu što zabavniji i lakši!

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

E-FOIL

Elekrični hidrofoil je novi vodeni sport koji kombinira tehnike surfanja i foil-anja! Najbolja stvar je, možeš surfati bilo kada, bilo gdje zahvaljujući električnom motoru!

Surfati na elektičnom hidrofoilu je lagano i nije naporno za tijelo, bilo tko može surfati u samo nekoliko minuta!

Dođi i poleti!

30 min 250 kn

45 min 300 kn

sigurnosna oprema uključena

KONTAKT KONTAKT

PDF

CJENIK

PDF

CJENIK

SUP

Stand Up Paddle je iznimno lagan i zabavan način za provesti sunčano popodne! Sastoji se od daske na kojoj osoba stoji i vesla! SUP možete iskusiti kroz naše SUP TURE, SUP JOGU ili ih možete unajmiti i odlutati po svojoj želji.

SAZNAJ VIŠE SAZNAJ VIŠE

KAYAK

Kajakarenje je odličan način upoznavanja naše obale i uživanja u slobodnom popodnevu!

100 kn/1h

KONTAKT KONTAKT

TEAMBUILDINGS

Najbolji način za upoznavanje i povezivanje sa svojim zaposlenicima je kroz sport! Možete izabrati i kombinirati bilo koje od naših ponuđenih aktivnosti. Da bi dobili točno šta želite, najbolje da nas kontaktirate, opišete nam svoje želje i očekivanja, a mi ćemo se potruditi organizirati dan po vašoj mjeri!

Everyone can sail a fast board, but only few can sail a board fast

ENRICO MAROTTI CLINICS

Unaprijedite svoju tehniku uz svjetskog prvaka Enrica Marottia. Enrico će Vam pokazati sve svoje tajne i omogućite vam da brže savladate tehniku i maksimalno iskortistite svoju opremu.

KONTAKT KONTAKT